ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Moυρούτης: Τιμή μου που είμαι μέλος συμμορίας

Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου 2013, 19:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Moυρούτης: Τιμή μου που είμαι μέλος συμμορίας
Facebook Twitter Whatsapp
«Μέλος συμμορίας, με αρχηγό τον πρωθυπουργό», αποκάλεσε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμη, τον Γιώργο Μουρούτη.
«Μέλος συμμορίας, με αρχηγό τον πρωθυπουργό», αποκάλεσε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμη, τον Γιώργο Μουρούτη.
Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού απάντησε με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Είναι για μένα τίτλος τιμής να με αποκαλεί σήμερα ο κ. Τρίμης της ΕΣΗΕΑ μέλος "συμμορίας" με αρχηγό τον Πρωθυπουργό. Αποδεικνύει ότι η δημοσιογραφία είναι αδέσμευτη και ακομμάτιστη μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και διαπλοκές.

Ευτυχώς που ως μέλος της "συμμορίας" του Αντώνη Σαμαρά δεν έχω σχέση με τις άλλες συμμορίες που βρίσκονται απέναντί μας. Όπως αυτή των εθνομηδενιστών, που συστηματικά και επί χρόνια αρθρογραφούσαν υπέρ των δικαιωμάτων των "Τούρκων" της Θράκης και της εν Ελλάδι "μακεδονικής" μειονότητας.

Όπως την άλλη συμμορία που ψάχνει τώρα ο επικεφαλής της αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος και απαρτίζεται από συναδέλφους - συντρόφους του κ. Τρίμη, με πλούσια καριέρα στην κρατική τηλεόραση. Όπως την συμμορία των συνδικαλιστών της δημόσιας τηλεόρασης που διώκονται για κακουργήματα και απάτη σε βάρος του Δημοσίου.

Τίτλος τιμής λοιπόν, οι ύβρεις του κ. Τρίμη. Γιατί η δική μου "συμμορία" θα βρίσκεται πάντοτε απέναντι από όλους αυτούς που υπερασπίζεται ο κ. Τρίμης. Θα είμαστε απέναντι με δύναμη ψυχής, με δυνατό λόγο, και με αντοχή. Και θα τους κερδίσουμε!».