«Συμβουλές» στη Χρυσή Αυγή δίνει μέσω του Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος, τονίζοντας: «Χρυσή Αυγή γνωρίζεις πόσο σε αγαπάω».
Συγκεκριμένα ο κ. Τατσόπουλος έγραψε:

«Χρυσή Αυγή γνωρίζεις πόσο σε αγαπάω. Άκου μερικές συμβουλές τζάμπα καιμε το χέρι στην καρδιά. Η πρωτοβουλία σου για τη διάπλαση των παίδων είναι θεάρεστη – μπορεί να σου το πιστοποιήσει και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος -αλλά θεωρώ ότι ξεκινάς από την ηλικία όπου το παιχνίδι έχει πλέον κριθεί.

Τα παιδιά του δημοτικού έχουν διαμορφώσει ήδη χαρακτήρα και ρέπουν αμετάκλητα στον κομμουνιστοσυμμοριτισμό – ρώτα όποιον παιδοψυχολόγο θέλεις. Στους νηπιακούς σταθμούς εξάλλου το παιχνίδι είναι φίφτι-φίφτι.

Με το πρόγραμμα η διάπλαση των Νηπίων, τουλάχιστον οι μισές αθώες ψυχές θα σωθούν. Εάν Θέλεις όμως να κάνεις σωστή δουλειά, πρέπει να ξεκινήσεις απ΄τα μαιευτήρια και ακόμη πιο πριν κατά την καθοριστική περίοδο της εγκυμοσύνης.

Σε κάθε νεογέννητο, αντί για ανθοδέσμες και άλλες τέτοιες σάχλες μπορείς να προσφέρεις αίνο του Μιχαλολιάκου προς τον θεό Πάνα – δεν περνάει από το μυαλό μου πιο τρυφερό νανούρισμα. Νωρίτερα, μαζί με κάθε υπερηχογράφημα, να δίνεις και μια φωτογραφία του Αδόλφου να χαϊδεύει τη σκυλίτσα του την Μπλόντι. Τέλος για να ανακουφίσεις τη νευρικότητα της εγκύου κατά τη διαδικασία της αμνιοκέντησης, ενδείκνυται το CD του Καιάδα. Το προτιμούσε και η Ρόζμαρι.