Κύριε διευθυντά,
Ένα σχόλιο θέλω να κάνω για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αναμφισβήτητα ο Ευάγγελος  Βενιζέλος δεν κάνει για αυτή την δουλειά. Δεν είναι ηγέτης ο άνθρωπος. Δεν έχει κατά την γνώμη μου την στόφα. Μιλάει πολύ και εν τέλει ουδείς μπορεί να καταλάβει τι θέλει να πει. Χάνεται στην ακατάσχετη πολυλογία του.

Πέραν αυτού δεν έχει καμία απολύτως στρατηγική σκέψη. Θα ήταν πολύ καλός σε κάνα δικαστήριο για να τρελάνει τους δικαστές και προκειμένου να τελειώσει η δίκη υπάρχει πιθανότητα να αθώωναν τον πελάτη του για γλυτώσουν.

Δεν έχει ούτε τακτική ο χριστιανός. Χύμα στο κύμα είναι. Το μόνο που τον διασώζει αυτή την περίοδο είναι η συμμετοχή του (το ΠΑΣΟΚ φυσικά δεν συμμετέχει) στην Κυβέρνηση.
 
Δεν έχει καταλάβει ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι σύστημα εξουσίας. Θα μου πείτε είναι καλό αυτό; Δεν ξέρω. Αλλά έτσι είναι και ως τέτοιο θα έπρεπε να το δει. Δικαίως κάποιος θα μου πει: «Εντάξει ρε Θείε αλλά δεν πρέπει να το αλλάξει;»

Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Αλλά θα τολμούσα να πω ότι είναι αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν. Γκρεμίζονται και χτίζονται νέα. Ο Βενιζέλος νομίζω ότι κάνει μερεμέτια. Και σαν μάστορας έχει φανεί ότι  δεν είναι ικανός να δείξει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
 
Πιστεύω ότι το παιχνίδι χάθηκε οριστικά για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και λογικά θα περιμένουμε την διαδοχή του ή καλύτερα κάτι καινούργιο και ανανεωμένο στον χώρο της κεντροαριστεράς!

Με εκτίμηση