Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημητρης Κουκούτσης περί εμφυλίου.

Ειδικότερα σε μία αποστροφή του λόγου του ο Δημήτρης Κουκούτσης χτες ανέφερε στη Βουλή: «Πάρτε το χαμπάρι μετά από 64 χρόνια, η ΧΑ θα γράψει την πραγματική ιστορία. Είμαστε τα παιδιά και τα εγγόνια των νικητών. Η ιστορία γράφτηκε από τους ηττημένους. Δεν είμαστε η ελαφροδεξιούλα που σας χαρίστηκε τόσο καιρό».

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Αυτό το Κουκούτσι, το Χρυσαύγουλο... Τι μυαλό κουβαλάει αυτό το Χρυσαύγουλο; Είπε μέσα στη Βουλή ότι τώρα ήρθε ο καιρός να γράψουν την Ιστορία τα παιδιά και τα εγγόνια των νικητών (του εμφυλίου, προφανώς). Ντάνες και ντάνες έχουν γραφτεί για τον Εμφύλιο -από τη μεριά των νικητών, των ηττημένων, των άσχετων, των σχετικών, των εμπαθών, των ψύχραιμων, των αντικειμενικών, των εντεταλμένων κ.ο.κ.- κι έρχεται τώρα αυτό το Κουκούτσι να κομίσει γλαύκα ες Αθήνας. Βρε Μιχαλολιάκε, από πού τα μαζεύεις όλα αυτά τα κουτσαβάκια; Από το Γιουσουρούμ;»