Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ η ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής στο Κίνημα.


Οι σύνεδροι που συμμετείχαν στην διαδικασία της ψηφοφορίας ήταν 3.570 ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Και οι δύο εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς που απαθανάτιζαν τη στιγμή που έριχναν στην κάλπη τα ψηφοδέλτια. Ο μεν κ. Βενιζέλος έκανε χιούμορ με τους φωτογράφους, ο δε κ. Παπανδρέου, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους συνέδρους, επιδόθηκε σε αστεισμούς με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και δεν σταμάτησε στιγμή να συνομιλεί με τους παρεβρισκόμενους και να ανταλλάσει χειραψίες και χαμόγελα.

Την ίδια ώρα, τα φλας των φωτογράφων συγκέντρωσε η όμορφη βουλευτής, Άντζελα Γκερέκου, η οποία ανήκει στους «άσωτους» του ΠΑΣΟΚ που επέστρεψαν. Η κυρία Γκερέκου εθεάθη να... μελετά προσεκτικά τα ψηφοδέλτια δείχνοντας αναποφάσιστη στο ποια ονόματα θα επιλέξει.

Πιο διακριτική παρουσία είχαν η εκπρόσωπος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά και ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ενώ αρκετοί σύνεδροι είχαν καθίσει ακόμα και στο πάτωμα μελετώντας τα ονόματα των υποψηφίων.

ΑΝ.ΓΑΛ.