Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα παραστεί στις 14 Μαρτίου στο London School of Economics προκειμένου να μιλήσει για το σχέδιο του κόμματός του για την έξοδο από την κρίση.
Σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε από τον ιστότοπο του LSE, όπου διευκρινίζεται ότι ο κ. Τσίπρας θα είναι κεντρικός ομιλητής στην, ελεύθερη για το κοινό, εκδήλωση με θέμα «Η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση». Ο χώρος στον οποίο πρόκειται να διεξαχθεί η ομιλία του κ. Τσίπρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από την επεισοδιακή υποδοχή που ετοίμασαν ακτιβιστές στον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Καμίνη, τον οποίο κατά την ομιλία του στο LSE αποκάλεσαν «τσιράκι της Χρυσής Αυγής», η δημοσιοποίηση των χώρων των ομιλίων από το Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιείται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Με την εμφάνιση αυτή ο κ. Τσίπρας πυκνώνει τις εμφανίσεις του στο διεθνές ακαδημιακό κοινό σε μια προσπάθεια να αποσαφηνιστεί η εικόνα για τις πάγιες θέσεις αλλά και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται υπο σχεδιασμό με σκοπό να συνταχθεί μια ολοκληρωμένη αντιπρόταση στις μνημονιακές πολιτικές.

ΑΝ.ΓΑΛ.