Σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» στο Μέγαρο Μουσικής.
Το παρών στο Μέγαρο Μουσικής έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, όπως και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, αλλά και οεπικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Παρών και ο επίτιμος προέδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, όπως και ο Κώστας Σημίτης.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα θερμά κατά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε δίπλα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος και Χρήστος Σαρτζετάκης, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Δείτε εικόνες από τους καλεσμένους της εκδήλωσης (σχετικές φωτό).