Μαθήματα ελληνικής Ιστορίας παραδίδει η Χρυσή Αυγή σε όσους «υστερούν της πραγματικής γνώσης» για την Επανάσταση του 1821.
Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου πλησιάζει και η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να παρουσιάσει σε γνωστό ξενοδοχείο την... ερμηνεία της για τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου και να αναπτερώσει το ηθικό των ψηφοφόρων της που μάλλον φυλλορροούν τον τελευταίο καιρό. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 19.30, στο ξενοδοχείο «President» και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι το εξής: «Παρουσίαση Μορφωτικού Ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ.» Χρήστος Παππάς – Βουλευτής Χρυσής Αυγής «Το κρυφό σχολειό» Ειρήνη Δημοπούλου – Ιστορικός «Η αρχή του Αγώνα. Λησμονημένες στιγμές.

Ανεξαρτησία» Ηλίας Κασιδιάρης – Βουλευτής Χρυσής Αυγής «Νεομάρτυρες και Εθνομάρτυρες του Ελληνισμού» Νικόλαος Λεμοντζής – Παιδαγωγός «Συγκαλύψεις και ψεύδη περί την τουρκοκρατία» Αθανάσιος Κωνσταντίνου - Ιατρός «Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας» Χρήστος Μπολώσης – Υποστράτηγος ε.α., τ. Καθηγητής Στρατιωτικής Ιστορίας Σ.Σ.Ε. «Το 1821 Σήμερα» Νικόλαος Μιχαλολιάκος - Γενικός Γραμματέας Χρυσής Αυγής.

ΑΝ. ΓΑΛ.