Άγρια «κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτής της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και δημοσιογράφου της Αυγής, Γιώργου Κυρίτση για τη λίστα Λαγκάρντ.
 «Να εμφανιστεί ο κ. Κυρίτσης τώρα γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα! Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου...

Τέλος η λασπολογία και οι φήμες. Περιμένω να ανασκευάσει. Σαν δεν ντρέπεται. Είμαι έξαλλος κ. Τσαπανίδου. Δεν παίζει κανείς με την υπόληψη κανενός! Η περίοδος ευγένειας τελείωσε... Λάσπη σε μένα; Θα τους γδάρω», φώναζε ο κ. Γεωργιάδης που ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Κυρίτσης απάντησε ότι στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται η σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη, με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά πως ο πρώην σύζυγος της συζύγου του είναι και όχι εκείνη.

«Με εγκαλείται επειδή ο πρώην σύζυγος της συζύγου μου είναι στη λίστα Λαγκάρντ;», δήλωσε σε υψηλούς τόνους ο κ. Γεωργιάδης. 

Τελικά, η παρουσιάστρια της εκπομπής για να ηρεμήσει τα πνεύματα δήλωσε: «δεν θα ασχοληθούμε μόνο με τη λίστα Λαγκάρντ», ο κ. Γεωργιάδης εκνευρίστηκε και πάλι λέγοντας πως δεν ανέχεται να του πετούν λάσπη κάτι που ξεκίνησε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που είπε ότι η σύζυγος του είναι στη λίστα Λαγκάρντ.