Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά βρέθηκαν ο Γιάννης Μιχελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπου και συνέβη ένα - ομολογουμένως - περίεργο σκηνικό με τη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Μάγδα Τσέγκου.

Ο κ. Μιχελάκης είχε ζητήσει ήδη από προηγούμενη εκπομπή που είχε παρευρεθεί μαζί με την κυρία Κωνσταντοπούλου να τηρηθούν οι όροι της συζητήσης, ζητώντας να μην διακόπτεται κάθε φορά από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο και σήμερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια του πολιτικού πολιτισμού και να διακόπτει αναφανδόν τον κ. Μιχελάκη. Ο ίδιος είχε αποσαφηνίσει ότι σε περίπτωση που δεν μπορέσει να ολοκληρώσει τις φράσεις του θα φύγει από την εκπομπή, ωστόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε απτόητη.

Το περίεργο της υπόθεσης έρχεται λίγο πριν τη διακοπή της συζήτησης για διαφημίσεις, καθώς η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέγκου, φαίνεται ότι κλείνει το μάτι στην κυρία Κωνσταντοπούλου.

Η εύλογη απορία που προκύπτει από τη σκηνή αυτή δεν είναι άλλη από το να μας εξηγήσει κάποιος τι σήμαινε ακριβώς αυτό. Άραγε υπήρξε κάποιου είδους συνεννοήση ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τη βουλευτή, ή ήταν τυχαίο; Και αν υπήρχε συνεννόηση, τι είδους δημοσιογραφική δεοντολογία τηρείται στη συγκεκριμένη υπόθεση;


Δείτε το απόσπασμα και τα συμπεράσματα δικά σας: