Ο ελληνικός λαός, έκανε και κάνει θυσίες, πληρώνει το λογαριασμό που του χρέωσε το μεταπολιτευτικό πολιτικό και οικονομικό σύστημα και δείχνει ανοχή στους μαθητευόμενους μάγους, που προσπαθούν να τον σώσουν με τηλεδιασκέψεις και εντολές από το Βερολίνο.

Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι η κατάσταση είναι δύσκολη γιατί πολύ απλά τη βιώνει, γνωρίζει ότι δεν θα γλιτώσει από χαράτσια και φόρους, αυτό που δεν αντέχει είναι το δούλεμα και την κοροϊδία.

Αυτό που δεν αντέχει είναι το  πολιτικό θέατρο που αποφάσισε να παίξει το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης με τον πόνο του. Ο ελληνικός λαός δείχνει ωριμότητα…   

Τραγική ωριμότητα είχαν και οι Εβραίοι που όδευαν προς τους φούρνους του Άουσβιτς….

Ενώ οι Ες - Ες δολοφονούσαν μαζικά εκατομμύρια ανθρώπους, φρόντιζαν και για την καλοπέρασή τους. Δημιούργησαν γι' αυτό ορχήστρες από κρατούμενους….την ώρα που πέθαναν από πείνα και αρρώστιες.

Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα το newpost είναι συγκλονιστικά, δεν είναι οι αριθμοί του κ. Στουρνάρα είναι οι τραγωδίες των ανθρώπων.

Περισσότεροι από 22 άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Μέσα στο Μάρτιο απολύθηκαν 46.000 εργαζόμενοι.

Τις 30.000 το μήνα φτάνουν οι διακοπές ρεύματος, λόγω απλήρωτων λογαριασμών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΗ.

Περισσότεροι από 700.000 καταναλωτές έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό χρεών.

Αρχιεπισκοπή Αθηνών διανέμει κάθε μέρα 50.000 μερίδες συσσιτίου.

Η κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει άλλο success story, ζει το δικό της…

Και σαν να μην έφτανε αυτό έχει και την τρικομματική παρωδία, ο Κουβέλης να γκρινιάζει ότι ούτε στην Βουλή δεν πρόκειται να μπει την επόμενη φορά, ο Βενιζέλος να διαμαρτύρεται στον Σαμαρά ότι τον έχει στην απέξω, θέλει να είναι καθημερινά στο Μαξίμου, να κάνει δηλώσεις να έχει και αυτός ένα μίνι υπουργικό συμβούλιο και να παίρνει αποφάσεις, εξάλλου καθημερινά μας θυμίζει πόσο καλός διαπραγματευτής είναι…

Ζουν όλοι το δικό τους success story…

Νίκος Παναγιωτόπουλος