Για το δυσβάσταχτο χρέος που της επέφερε η δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Παπανδρέου μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αφήνοντας αιχμές για «πόλεμο» εις βάρος της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ρίχνει ευθύνες στην οικογένεια Παπανδρέου για τα 2 εκατ. ευρώ που φέρεται να χρωστάει. «Τα χρέη προέκυψαν και συσσωρεύτηκαν από δικαστικά βάρη. Η οικογένεια Παπανδρέου με είχε κυνηγήσει με κάθε τρόπο. Μία από τις υποθέσεις ήταν και αυτή με το σπίτι στο Ψυχικό» ανέφερε.

Η σύνταξή της ως χήρας πρώην πρωθυπουργού, την οποία μοιράζεται με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, είναι το μοναδικό εισόδημά της σήμερα, αφού ναυάγησαν αξιοποίηση της περιβόητης βίλας στην Εκάλη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βλαχούτσικος είχε αγοράσει τη βίλα Μινέικο, από τον Ανδρέα Παπανδρέου, χωρίς τότε να είναι γνωστό ότι η Σοφία Μινέικο το είχε κληροδοτήσει στα παιδιά του, τα οποία το διεκδίκησαν από το νέο ιδιοκτήτη. Εκείνος τη σειρά του διεκδίκησε από την κυρία Παπανδρέου 1,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση.

«Έπειτα, υπήρξαν δάνεια από τράπεζες  για την αποπεράτωση του συγκροτήματος με τις μεζονέτες. Αλλά και υποχρεώσεις όπως η εφορία. Παλεύω να βρω άκρη και τη δύναμη να μείνω δυνατή», λέει η Δήμητρα Παπανδρέου.