Ένα μοναδικό τρόπο για να περάσει τα μηνύματα της στο παιδί της έχει επινοήσει η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Με ζωγραφιές και κολάζ, που φτιάχνει η ίδια στο κελί της, οι οποίες απεικονίζουν ήρωες από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, προσπαθεί να εμφυσήσει στον 6,5χρονο γιο της, Άκη, το πνεύμα της μαχητικότητας, που θα πρέπει να έχει και να τον θωρακίσει, για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που βιώνει η οικογένεια. 

Σε μία από τις αφιερώσεις της προς τον γιο της, η Βίκυ γράφει: «Εύχομαι ο γιος μου να βγει στην κοινωνία των λύκων σαν λιοντάρι....Εξοπλισμένο με τα αντισώματα της δικής μου δοκιμασίας...». 

Η πυγμαχία είναι το αγαπημένο σπορ του μικρού και όπως είπε στο «Έθνος της Κυριακής» η Βίκυ Σταμάτη, ο μικρός Άκης ξέρει όλους τους ξένους πρωταθλητές πυγμαχίας, ενώ λατρεύει τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Στις συναντήσεις τους στο κήπο των ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού, επί μια ώρα κάθε Κυριακή πρωί, ο μικρός ασκείται στην .....πάλη με τον μπαμπά του Άκη, ο οποίος αποχωρεί κατάκοπος.