Συνταγές για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση προτείνει στο CNN η Γιάννα Αγγελοπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «My greek drama». 
 
Το δίκτυο αναφέρει πως όταν η Αθήνα είχε μείνει πίσω στα χρονοδιαγράμματα για την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 η ελληνική κυβέρνηση κάλεσε την Γιάννα Αγγελοπούλου να αναλάβει και εκείνη προσθέτει με νόημα: «Είμασταν το θαύμα, δείξαμε μια άλλη Ελλάδα, μια Ελλάδα που τα κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια αντί για εφτά». 

Η κυρία Αγγελοπούλου στη συνέντευξή της υποστηρίζει πως οι Αγώνες πρέπει να αποτελούν μάθημα ακόμα και στην οικονομική κρίση που διανύει η χώρα και τονίζει πως «δεν φτάσαμε τυχαία στην κρίση». 

Σύμφωνα με την κυρία Αγγελοπούλου, οι πολιτικοί συνηθίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον, ωστόσο, «θα έπρεπε να πάρουν μαθήματα από τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα λειτούργησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες». 

Η Ελλάδα που ξέρει λέει όμως  είναι διαφορετική από αυτήν που βλέπει τώρα.

«Όλα τα επιτεύγματα εγκαταλείφθηκαν. Οι πολιτικοί τα εγκατέλειψαν. Με θλίβει όταν βλέπω αυτές τις εξαιρετικές ολυμπιακές εγκαταστάσεις παρατημένες, άδειες, κλειδωμένες» αναφέρει σημειώνοντας ότι  όταν απευθύνθηκε στις κυβερνήσεις και τους πίεσε να της πουν το σχέδιο της επόμενης ημέρας της είπαν να κοίτα τη δουλειά της.