Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ για το θέμα της ΕΡΤ, βάζοντας σε εφαρμογή την επιχειρηση "σπαμε την ομερτα των συνδικαλιστων των δημοσιογράφων".

Τα στελέχη της Συγγρού, με συνεχή ροή ενημέρωσης κάνουν γνωστά τα επιχειρήματα της ΝΔ για το θέμα, την ώρα που με δηλώσεις τους, ένα μετά το άλλο τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου εξηγούν την αναγκαιότητα για την εξυγίανση της ΕΡΤ, ώστε να καταστεί πιο λειτουργική, πιο ανταγωνιστική και πιο ανεξάρτητη.

Δημήτρης Αβραμοπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Ολγα Κεφαλογιάννη, Σταύρος Καλαφάτης, Κωστής Μουσουρούλης, Κωστής Χατζηδάκης, Θανάσης Σκορδάς, Νίκος Δενδιας, Κώστας Καραγκουνης, Ανδρέας Λυκουρεντζος, Μανουσος Βολουδακης, ο πρόεδρος του ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ.Καραμανλής Γιάννης Μιχελάκης, η εκπρόσωπος της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου αλλά και βουλευτές του κόμματος, τονίζουν τι σηματοδοτεί η εξυγίανση της ΕΡΤ για την κυβέρνηση και για την κοινωνία, σημειώνουν οτι κάθε άλλη επιλογή αποτελεί επιστροφή στο χθες και επισημαίνουν ότι προέχουν η ενότητα, η σύνεση και η διορατικότητα στη συνεργασία των τριών κομμάτων, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού.

Παράλληλα στο web radio της ΟΝΝΕΔ, www.youradio.gr, με live προγραμμα παρουσιάζονται συνεντεύξεις και αποκαλύψεις για τις ατασθαλίες που γίνονταν μέχρι τώρα στην ΕΡΤ.
Στα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα 1,2 εκ. ευρώ που δόθηκαν το 2008 μόνο για νέα λογότυπα της ΕΡΤ, η δωρεάν παραχώρηση συχνότητας στο Euronews, τα 32,4 εκ. ευρω που έδωσε η διοίκηση Ταγματάρχη για το ‪
Champions league, η μη είσπραξη εσόδων από την εκμετάλλευση του δορυφορικού σήματος, οι κοπανατζήδες και οι εξωπραγματικές υπερωρίες, οι παράνομες παράλληλες απασχολήσεις αλλα και το τρικ με τις απεργίες που εξαγγέλλονταν διαδοχικά από ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΑ, ώστε να μην λειτουργεί η ΕΡΤ, όταν δεν το επιθυμούσε η συνδικαλιστική ηγεσία.

TAGS