Την απόφασή της να αυτοδιαγραφεί από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ εξέφρασε με επιστολή της στον Πρόεεδρο Δημήτρη Τρίμη η Φωτεινή Πιπιλή

Η επιστολή με ημερομηνία 17 Ιουνίου - δηλαδή μια μέρα πριν από την διεξαγωγή των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ -  εστάλη από την δημοσιογράφο και βουλευτή της ΝΔ ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσε και επίθεση κατά του κ. Τρίμη, καταγγέλλοντας κατ’ εξακολούθησιν φασίζουσα πρακτική της παράταξης που έχει την πλειοψηφία στο Σωματείο. Όπως αναφέρει, μια τέτοια συμπεριφορά οδηγεί στη φίμωση και την απαξίωση κάθε έννοιας που εμπεριέχει η Δημοκρατία.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής, «είναι αδιέξοδη και καταστροφική για το ιστορικό σωματείο η πολιτική σας με συνεχείς επιλεκτικές πρακτικές των διαγραφών ή των απειλών για διαγραφές και με την συνεχιζόμενη επιλεκτική πρακτική των απεργιών, ειδικά όταν συμβαίνουν κορυφαία γεγονότα και δεν υπάρχει το αυτονόητον της Δημοκρατίας, το αγαθόν της ενημέρωσης».

«Καταλήγω κύριε Τρίμη, ότι όσο διάστημα είστε εσείς ο εκφραστής της ΕΣΗΕΑ και επιμένετε στις ίδιες πρακτικές αυτοδιαγράφομαι!» υπογραμμίζει η βουλευτής.