Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης κατά την ομιλία του στην χθεσινή κοινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.


«Μετά απο όλα αυτά συμφωνούμε  με την επιδίωξη για μια κυβέρνηση με προοδευτικό προσανατολισμό. Συμφωνούμε ότι οι εκλογές θα ζημιώσουν τον τόπο, γεγονός που ο Σαμαράς όταν έπρεπε δεν το σκέφτηκε. Όμως δεν πιστεύω και δεν εμπιστεύομαι τον Σαμαρά.

Όσον αφορά στην ΕΡΤ υποχώρησε σε ένα βαθμό. Όσον αφορά την συνολική επαναδιαπραγμάτευση και επαναθεμελίωση της διακυβέρνησης, λέμε τις ίδιες προτάσεις συνέχεια. Τι εγγυάται ότι αυτός θα μας σεβαστεί . Δεν σεβάστηκε άλλα κι άλλα.

Θεώρω ότι θα αγωνιζόμαστε για  τα αυτονόητα χωρίς αποτέλεσμα. Οι  αρνητικές εκπλήξεις απο τον Σαμαρά θα συνεχιστουν και οι κρίσεις θα είναι συνεχείς. Άλλωστε υπάρχουν πολλές μικρές και μεγάλες καθημερινές ΚΡΊΣΕΙΣ μη αντιμετωπισημες και αθεατες. Οι δε νέες μήτρες και θύλακες επιρροής απο την Ν.Δ επιχειρούνται καθημερινά ανεξέλεγκτα και ασύδοτα. Σε μια δε επόμενη κρίση που θα δημιουργηθεί τι θα πούμε»; δήλωσε ο κ. Καρχιμάκης.