Στη μεγάλη αίθουσα συσκέψεων του ΓΕΕΘΑ «έκλεισε» σήμερα το μεσημέρι η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων την πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου.

Σκοπός είναι να ενημερώσουν πλήρως τον υπουργό Δ. Αβραμόπουλο, την αναπληρώτρια υπουργό Φ. Γεννηματά και τον υφυπουργό Θ. Δαβάκη για την κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων, για τη νέα δομή τους, για το περιβάλλον στο οποίο δρουν (που λόγω της ρευστότητας  συνεχώς υπάρχουν νέα δεδομένα)  και για τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Βέβαια ο νυν υπουργός Δ. Αβραμόπουλος επειδή έχει θητεύσει στο Πεντάγωνο πριν από ένα χρόνο, είναι γνώστης αλλά για την  αναπληρώτρια υπουργό και για τον υφυπουργό αποτελούν νέο αντικείμενο.

Ιδιαίτερα για τη Φ. Γεννηματά ως γυναίκα ξέρει ελάχιστα. Οι απορίες που διατυπώθηκαν στη στρατιωτική ηγεσία τόσο από την αναπληρώτρια όσο και από τον υφυπουργό ήταν αρκετές.

Στο μεταξύ η υπηρεσία που είναι αρμόδια για τα δίκτυα και για τα κομπιούτερ στο Πεντάγωνο τρέχει από το πρωί προκειμένου να ρυθμίσει τους υπολογιστές των επιτελείων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Γ.Κοκ.