Ιδιαίτερα ευδιάθετος και με εμφανή την ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του 9ου Συνεδρίου του κόμματός του, αναχώρησε ο πρωθυπουργός από το γήπεδο του Ταε Κβο Ντο.

Ο Αντώνης Σαμαράς στη σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για την πορεία της υγείας του δήλωσε πως αισθάνεται πολύ καλύτερα, από την ίωση της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρούσε εδώ και επτά ημέρες, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «δεν μπορούσα να φάω τίποτα».

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή τις δηλώσεις Βορίδη, λέγοντας πως αυτή έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα.

Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς, πήρε μέρος στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, όπου όταν οι δημοσιογράφοι του έθεσαν το ερώτημα «τι ψήφισε», απάντησε χαριτολογώντας πως «ήταν 40 λίστες και για το λόγο αυτό κάθισα πολύ ώρα στο παραβάν»!

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε προς το γραφείο του, που είχε διαμορφωθεί σε χώρο του σταδίου, όπου είδε και συνομίλησε με υπουργούς και στελέχη της ΝΔ, οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την κορυφαία κομματική διαδικασία.