current views are: 1

1 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση06:19

Καρχιμάκης σε Στουρνάρα: Γιατί έχετε στο απυρόβλητο την Τράπεζα της Ελλάδος;

Την λίστα με τους έλληνες μεγαλοκαταθέτες στο Λουξεμβούργο που ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε με ανακοίνωσή του, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Δημοσίευση 06:19’
αρθρο-newpost

Την λίστα με τους έλληνες μεγαλοκαταθέτες στο Λουξεμβούργο που ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε με ανακοίνωσή του, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Την λίστα με τους έλληνες μεγαλοκαταθέτες στο Λουξεμβούργο που ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε, με ανακοίνωσή του, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρχιμάκη:

«Η λίστα Λουξεμβούργου και η Τράπεζα της Ελλάδος,

Κύριε υπουργε οικονομικών Γιάννη Στουρναρα,

Πληροφορούμαι απο τα ΜΜΕ ότι ζητησες απο τον ομολογο σου του Λουξεμβούργου, λίστα ελλήνων μεγαλοκαταθετων. Μήπως έπρεπε πρώτα να απευθυνθεις στην κεντρικη τράπεζα της Ελλάδας και στα θεσμικά της όργανα ;

Αυτοί κάτι περισσότερο θα ξέρουν!!!!!!!

Αλλα όταν φθάνουμε στο σημείο να μην αποτολμουμε να ζητήσουμε τον λόγο απο το ίδιο μας το σπίτι φανταστείτε τι μπορει να μας περιμένει.

Γιατί το άβατο της Τράπεζας Ελλάδος το έχετε στο ανεξέλεγκτο και στο απυρόβλητο, κ. υπουργέ Οικονομικών;

Οι ευθύνες τους, επίσης, για τις μεθοδεύσεις και την ανοχή της ασυδοσίας μερους του ελληνικου τραπεζικού συστήματος, με αποτέλεσμα να χαθούν δισεκατομυρια καταθέσεις ελλήνων φορολογουμένων καταθετων,και να αναπληρώνει τις διάφορες καταθέσεων- χορηγήσεων με την ανακεφαλαιοποιηση το δημόσιο πάλι απο χρήματα ελλήνων φορολογουμένων με τα λεφτά του δανείου απο την Ε.Ε δεν θα αποδοθούν.

Μιχάλης Καρχιμάκης».


σχετικα αρθρα