Στην διάψευση που έστειλε χθες στην εφημερίδα η Γιάννα Αγγελοπούλου απαντούν εκ νέου σήμερα τα «Νέα» με αφορμή δημοσίευμα της Δευτέρας που ανέφερε ότι η πρώην ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος αποκάλυψε το σενάριο υποψηφιότητας από χθες, αναφέρει:

«Παρακάμπτω εντελώς την απογοήτευσή μου (κλαίω...) γιατί δεν κοινοποίησε και σε εμένα την επιστολή, για να επισημάνω ότι η Drama Queen διαψεύδει, αν και όπως διαψεύδει, ότι θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς, αυτό καταλαβαίνω από την απάντησή της- θα επιδιώξει να ηγηθεί συνδιασμού ευρύτερης πολιτικής και κομματικής στήριξης. Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το γκρουπ ακόμη καλύτερα...».

Και προσθέτει: «Προς τι αυτή η αιδήμων ...αποσιώπηση; Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει»!

«Ποιο είναι το θέμα που δεν υφίσταται; Οτι η Drama Queen Gianna δεν θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων ή ότι δεν θα επιθυμεί να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ;» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο γνωστός αρθρογράφος.

Τέλος, αναφερόμενος στην απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει:

«Στην υπόθεση, όπως ήταν φυσικό, παρενέβη και ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο το οποίο θα αποδώσω στο αγόρι με το βελούδινο βλέμμα Σκουρλέτη καθώς βρίθει προσωπικών επιθέσεων εις βάρος μου -προφανώς επειδή δεν μπορεί να με... "πετύχει" όπως διαδίδει από εδώ και εκεί. Κατά το σχόλιο "τέτοιο θέμα δεν υφίσταται"».