Δεν ψηφίζει το Νομοσχέδιο για τις απολύσεις στους Δήμους και αφήνει αιχμές για λάθη στις αποφάσεις των υπουργείων ο βουλευτής Τρικάλων, Μιχάλης Ταμήλος.

Ο κ. Ταμήλος, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6, διαφωνεί με τις απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων, ειδικά για τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα ψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο. «Πρόκειται για λύση απελπισίας, που προωθούν άνθρωποι που δεν έχουν εκλεγεί ούτε δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν μπορεί λάθη των φωστήρων των Υπουργείων να καλούμαστε εμείς οι βουλευτές να τα καλύψουμε ψηφίζοντας τέτοια μέτρα».

Ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., σύμφωνα με το trikalavoice.gr, τόνισε πως την αντίρρησή του  αυτή την έκανε γνωστή και στο Μαξίμου μιας και δέχθηκε τηλεφώνημα- παρατήρηση για το «όχι» που εξέφρασε από τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη στον οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο απάντησε κοφτά. «Τώρα με θυμηθήκατε» φέρεται να του είπε «όταν κάνατε αυτά τα σχέδια γιατί δεν ρωτήσατε εμένα και τους άλλους τέσσερις συναδέλφους βουλευτές που έχουμε θητεύσει ως δήμαρχοι;».