Επεισοδιακά εξελίσεται όπως φαίνεται η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κρήτη, με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προγραμματισμένη του ομιλία στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, αφού το κλίμα ήταν τεταμένο έξω από το χώρο της εκδήλωσης.

Ειδικότερα, από νωρίς ήταν συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι από τους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, κρατώντας μαύρες σημαίες, ενώ στο σημείο βρισκόταν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες σύμφωνα με το flashnews.gr προχώρησαν και μια προσαγωγή.

Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι κατά την άφιξη του κ. Βενιζέλου οι συγκεντρωμένοι πέταξαν μπουκάλια ενώ φώναζαν συνθήματα έντονης αποδοκομασίας.

Νωρίτερα, κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο ξενοδοχείο Galaxy για λόγους ασφαλείας και υπό την πίεση των συγκεντρωμένων στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκπαιδευτικών.

Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Κρήτη είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 17:00, σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με στελέχη του κινήματος, όμως την τελευταία στιγμή, αποφασίστηκε η συνάντηση να γίνει στο ξενοδοχείο.