Την ώρα που για το 75% των Ελλήνων οι διακοπές πλέον φαντάζουν πολυτέλεια ενώ μετά βίας θα απολαύσουν τη θάλασσα σε κοντινές παραλίες, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που έφερε στη χώρα τα μνημόνια και τους δανειστές κάνει διακοπές διαρκείας απολαμβάνοντας όλα αυτά που στέρησε από του Έλληνες.

Πρώτος σταθμός του πρώην πρωθυπουργό ήταν η Σέριφος όπου φιλοξενήθηκε σε μια πολυτελέστατη βίλα φίλων του, απολάμβανε καθημερινά τα θαλάσσια χόμπι του ενώ γευμάτιζε σχεδόν κάθε βράδυ σε ψαροταβέρνες επιλέγοντας πάντα φρέσκο ψάρι για τον ίδιο και την σύζυγό του. 

Από τη Σέριφο ταξίδεψε στην Κυλλήνη σε ένα πεντάστερο συγκρότημα με ιδιωτική παραλία όπου η φτηνότερη σουίτα κοστίζει περίπου όσο ένας μηνιαίος μισθός. Και εκεί εξασκήθηκε καθημερινά στα αγαπημένα του σπορ ενώ χαλάρωνε παρέα με τη συζυγό απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα του στην παραλία του συγκροτήματος.  

Ο πιο πρόσφατος σταθμός του Γιώργου Παπανδρέου είναι η Ίος όπου ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε παραλία του νησιού. 

Βέβαια ο κ. Παπανδρέου είχε έναν ιδιαίτερα βαρύ και απαιτητικό χειμώνα, όχι φυσικά στα κοινοβουλευτικά έδρανα όπως όφειλε όντας εν ενεργεία βουλευτής αλλά και εκ των βασικών αρχιτεκτόνων της δραματικής ελληνικής πραγματικότητας αλλά σε πανεπιστημιακά αμφιθέατρα του εξωτερικού. 

Τ.Α