Δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψην ο Πέτρος Τατσόπουλος τις «απειλές της Χρυσής Αυγής», όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» σχολιάζοντας την περίφημη φράση του για τη... μισή Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το εάν δέχεται απειλές από τη Χρυσή Αυγή ο κ. Τατσόπουλος είπε «Από το πρωί ως το βράδυ. Είναι απειλές του... κ@@@ου. Δεν τις παίρνω στα σοβαρά γιατί πιστεύω ότι η ηγεσία του κόμματος αυτού, όσο μακρόνοες και αν είναι, δεν πρόκειται να απειλήσουν ποτέ σοβαρά βουλευτή ενός άλλου κόμματος, γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι μαζί τους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύεις από τους αδέσποτους, το Α,Β,Γ... Χρυσαύγουλο, το οποίο θα σε αναγνωρίσει στο δρόμο και μπορεί να πιστέψει πως, άμα έρθει και σε φτύσει ή σου ρίξει μια γροθιά στη μούρη, θα πάρει παράσημο».

O Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε εκ νέου τη δήλωσή του ότι «έχει "πάρει" τη μισή Αθήνα» επισημαίνοντας ότι «είπα μια στερεότυπη φράση, την οποία η δική μου γενιά την έλεγε κατά κόρον. Σημαίνει ότι είσαι σεξουαλικά ενεργός. Είναι ένας κομπασμός προφανώς, μη κυριολεκτικός. Ο ίδιος τόνισε ότι «άρχισε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον κανιβαλισμό και τον καρναβαλισμό. Με γελοιοποίησαν, με κανιβάλησαν, ήθελαν να με φάνε ζωντανό».