Την Άννα Διαμαντοπούλου προφανώς την θυμάστε. Πρόκειται για την Υπουργό με το μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ: Για μια ολόκληρη σχολική χρονιά δεν μοίρασε στους μαθητές βιβλία. Μάλιστα για να εξυπηρετηθεί η κατάσταση μοίραζε φωτοτυπίες. Έτσι πήρε το παρατσούκλι η «Άννα της Φωτοτυπίας!!!» 

Για τη θέση της στο πολιτικό σκηνικό όπως αυτό αναδιαμορφώνεται μέσα από τις ζυμώσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς αλλά και την παρατεταμένη κυβερνητική συνεργασία του ΠαΣοΚ με τη ΝΔ μίλησε μεταξύ άλλων στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 τη Δευτέρα η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου- η Άννα της Φωτοτυπίας-  η οποία σε μια αποστροφή της συνέντευξής της ξεκαθάρισε: «Δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω καμία σχέση με τη ΝΔ του κ. Σαμαρά». Και καλά κάνει. Την ρώτησε όμως κανείς εάν την θέλει ο Σαμαράς; 

Σε άλλο σημείο της ραδιοφωνικής της συνέντευξης η Άννα Διαμαντοπούλου άφησε σαφείς αιχμές για το πώς παρουσιάζονται οι επιτυχίες στον τομέα της οικονομίας από την κυβέρνηση. «Μετά την άνοιξη και το success story, καταλαβαίνουμε όλοι την ανάγκη να υπάρξουν θετικές ειδήσεις, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο που θα οδηγήσει στα αντίθετα αποτελέσματα. Ότι πιστεύει ο κόσμος πως κάτι γίνεται και μετά ο κόσμος αισθάνεται ότι πηγαίνει στα Τάρταρα». 

Μόνο που η «Άννα της Φωτοτυπίας» δεν μας μίλησε για το δικό της, τεράστιο έργο… 

Τ.Χ