Ο γνωστός chef Δημήτρης Σκαρμούτσος θα ντυθεί στο χακί και θα παρουσιαστεί στις 10 Σεπτεμβρίου για να εκπληρώσει τις ανεκπλήρωτες έως τώρα στρατιωτικές του υποχρεώσεις!!! 

Πως και πως τον περιμένουν να καταταγεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία καθώς οι υπόλοιποι έφεδροι εκεί ευελπιστούν να απολαύσουν φαγάκι από τα χεράκια του και να αναστενάξουν οι καραβάνες. Σύμφωνα με τη στρατολογική νομοθεσία επειδή είναι πάνω από σαράντα ετών (κατά λίγο) θα υπηρετήσει 45μερες θητεία και θα εξαγοράσει τον υπόλοιπο χρόνο προς 810 ευρώ το μήνα. 

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε φύγει από την Ελλάδα σε ηλικία 18 ετών για την Αμερική όπου σπούδασε οικονομικά στο UCLA. Έπειτα τον κέρδισε η μαγειρική και έμεινε στην Νέα Υόρκη όπου εργάστηκε σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία ως chef.
Ερχόμενος στην Ελλάδα το 2005 δεν παρουσιάστηκε στη στρατολογία αλλά συνέχισε και έπαιρνε αναβολές. 

Κάποτε όμως τελειώνουν οι αναβολές και τώρα καλείται να αναλάβει και τα καζάνια του Στρατού έστω και για λίγο καιρό. Δεν πρόκειται βέβαια να πάει και να καθαρίζει πατάτες αλλά μπορεί να κάνει την καραβάνα να αναστενάξει. Κάτι που θα είναι μία απρόσμενη και πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους φαντάρους εκεί. 

Θεωρούμε αδιανόητο να πάει εκεί ο Δ. Σκαρμούτσος και να μην εμπλακεί με την μαγειρική για 45 ολόκληρες μέρες.
Αν και δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα ωστόσο μεταξύ αστείου και σοβαρού εκεί στη Λαμία σκέφτονται ότι αν του ρίχνουν συνέχεια φυλακές θα τον κρατήσουν περισσότερο καιρό στα μαγειρεία τους!!! Λέτε; 

Γ. Κοκ.