Βολές εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπολύονται σε σχόλιο που αναρτήθηκε στη σελίδα της ΝΔ Θεσσαλονίκης στο Facebook και αναφέρεται στην αντιπαράθεση που είχαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο κ. Μπουτάρης.

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατάφερε να μπερδέψει ακόμα και τον εαυτό του, διατυπώνοντας δύο εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις για τη σημασία των πρωθυπουργικών ανακοινώσεων στα εγκαίνια της ΔΕΘ», αναφέρεται στο σχόλιο και στη συνέχεια επισημαίνεται:

«Πρώτα έκανε λόγο για "θέατρο του παραλόγου" που "έχει ξεφτίσει". Δύο λεπτά αργότερα, έκανε λόγο για ουσιαστική ανάγκη παρουσίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Τελικά τι πιστεύει ο κ. Μπουτάρης; Είναι ή δεν είναι σημαντική η πρωθυπουργική παρουσία στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο; Το μόνο σαφές σημείο στις σημερινές δηλώσεις του δημάρχου, ήταν η ομολογία πλήρους αποτυχίας της τριετούς θητείας του, αφού, όπως ο ίδιος είπε, το μοναδικό έργο που έχει να επιδείξει για την πόλη, είναι ...η αλλαγή γενικών διευθυντών στον Δήμο! Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του».