Το εγκώμιο του Γιώργου Καμίνη έπλεξε η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρία Ρεπούση, δηλώνοντας μάλιστα ότι το κόμμα της θα στηρίξει τον δήμαρχο της Αθήνας στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Μιλώντας στο Mega, η κυρία Ρεπούση προανήγγειλε τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ στο πρόσωπο του Γιώργου Καμίνη, τονίζοντας ότι είναι «πολύ καλός δήμαρχος». Τι κι αν το κέντρο της Αθήνας αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων, με την κατήφεια και τη μιζέρια να κυριαρχούν στους δρόμους της;

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είπε: «Φυσικά και θα υποστηρίξουμε τον κ. Καμίνη. Θεωρούμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός δήμαρχος, ότι μέσα στον χρόνο που έχει και τα προβλήματα που έχει η πρωτεύουσα της Αθήνας, έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο φαίνεται όλο και περισσότερο».

Η ίδια υπογράμμισε πως ακόμη δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις, ούτε έχει γίνει κάποια συνεδρίαση, αλλά όπως είπε «εφόσον ο κ. Καμίνης ξαναθέτει υποψηφιότητα, θεωρώ βέβαιο ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα τον στηρίξει, όπως τον στήριξε και την προηγούμενη φορά, αναγνωρίζοντας το έργο του στο δήμο της Αθήνας».

Ωστόσο, για να μετριάσει κάπως την άποψή της για το έργο του δημάρχου Αθηναίων και για να προλάβει… αντιδράσεις, η κυρία Ρεπούση έσπευσε να τονίσει:  «Φυσικά δεν έχει κάνει τα πάντα -όσα θα θέλαμε να κάνει- και δεν θα ήταν δυνατό να κάνει στο διάστημα αυτό». 

Ν. Μ.