current views are: 1

16 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση16:22

Με σκισμένη τη γαλανόλευκη, Γερμανός ζητεί έξοδο της Ελλάδας (Βίντεο)

Γερμανός πολιτικός προκαλεί τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Δημοσίευση 16:22’
αρθρο-newpost

Γερμανός πολιτικός προκαλεί τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Με ένα άκρως προκλητικό τρέιλερ, εκπομπή του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου Tele- 5 προβάλλει τον αρχηγό του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε να ζητάει την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, τυλιγμένο με μια σκισμένη ελληνική σημαία!

Σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε, ο Λούκε θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα. «Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα», θα τονίσει. 

Στο βίντεο της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ – Μπάρε, εμφανίζεται ο παρουσιαστής να κρατά μια ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον κ. Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο Γερμανός πολιτικός «θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».

Ο δημοσιογράφος τυλίγει την ελληνική σημαία γύρω από τον κ. Λούκε και προσθέτει ότι «θα φωνάξουμε και “έξω οι Ναζί!”» και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα παρασύροντας τον καλεσμένο του.

Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο, για το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα που κάνει ύστατες προσπάθειες μπας και καταφέρει και μπει στη Βουλή…

ΑΓΓ. ΚΙΛ.


σχετικα αρθρα