Μια νέα «επικοινωνιακή» κόντρα συζητείται έντονα τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ένα σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη στην προσωπική του στήλη για την εταιρία Public Issue τη Δευτέρα άνοιξε μέτωπο μεταξύ του δημοσιογράφου και του Γιάννη Μαυρή.

Ο δημοσιογράφος έγραψε πως: «Και μια κι ο λόγος για πρόσφατες δημοσκοπήσεις: θυμάμαι όταν στις 3 Ιουνίου 2012, η Public Issue έδινε 31,5% στον ΣΥΡΙΖΑ με ανοδική πορεία έναντι 25,5% στη ΝΔ με πτωτική τάση. Τότε προεξοφλούσαν «δυναμική υπέρ της Αριστεράς» και μια «απότομη και δυναμική μεταβολή». Ακόμη γελάω. Διότι, όπως τότε, έτσι και τώρα οι διάφοροι αβανταδόροι της καταστροφής επιμένουν να υποτιμούν αυτή τη μεγάλη πλειοψηφία.».

Το σχόλιο «Ακόμη γελάω» του δημοσιογράφου ενόχλησε τον Γιάννη Μαυρή ο οποίος ανάρτησε άρθρο στον προσωπικό του ιστότοπο με τίτλο «Για γέλια και για κλάματα».

Στο άρθρο του παραθέτει - υπενθυμίζει μια σειρά από πολιτικά σχόλια και πολιτικές εκτιμήσεις του κ. Πρετεντέρη σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, τη Χρυσή Αυγή και τον δικομματισμό, τα οποία σύμφωνα με τον κ. Μαυρή ο δημοσιογράφος έχει «πέσει έξω».

Υπενθυμίζεται πως μόλις την περασμένη Παρασκευή ο Σκάι ανακοίνωνε την διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρία δημοσκοπήσεων Public Issue του κ. Μαυρή.