Απεγνωσμένες προσπάθειες κάνουν οι θιασώτες της περίφημης -και επικίνδυνης- θεωρίας των δύο άκρων να αποδείξουν ότι αυτή ισχύει στην πολιτικοκοινωνική πραγματικότητα της Ελλάδας, βάζοντας στο κάδρο της τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Οι τελευταίες αιματηρές, δυστυχώς, εξελίξεις, αποδεικνύουν ότι αυτή η «καραμέλα» θα λιώσει. Το να εξισώνεται η εκ φύσεως βίαιη, μισάνθρωπη και επιθετική Άκρα Δεξιά με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, δύο κόμματα του «συνταγματικού τόξου» αποτελεί μία μεθόδευση όσων φοβούνται την αριστερή αντιπολιτευτική ρητορική.

Η θεωρία των δύο άκρων, γνήσιο «τέκνο» και εργαλείο των κέντρων του νεοφιλελευθερισμού, χρησιμοποιείται, ουσιαστικά, ώστε να περιθωριοποιήσει την αντιπολίτευση, ρίχνοντάς την στον ίδιο βούρκο με τον φασισμό

Το να συνδέονται άμεσα φαινόμενα βίας της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς -τα οποία είναι καταδικαστέα- με τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Αριστεράς αποτελεί αυθαιρεσία.

Το να εξισώνονται οι επίγονοι των τίμιων αγώνων για την πατρίδα, με αυτούς των Ναζί απαιτεί τουλάχιστον πολιτικό θράσος.

ΥΓ. Οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της Αριστεράς έχουν βγει από τα σπλάχνα της. Λίγος πολιτικός σεβασμός δεν θα έβλαπτε.

 

Β.Β.