Με τον διάσημο ηθοποιό Τζέρεμι Άιρονς συναντήθηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός ήλθε στην Αθήνα, ύστερα από πρόσκληση  του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με αφορμή την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Νυχτερινό Τρένο για την Λισαβόνα».

Η κ. Κεφαλογιάννη σήμερα το μεσημέρι, παρέθεσε γεύμα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας,  προς τιμήν του. Ιδιαίτερα κομψή και χαμογελαστή έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα του αστέρα του Χόλιγουντ όπως φαίνεται και από την κοινή τους φωτογραφία. 

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα μας, προσωπικότητες του βεληνεκούς του Τζέρεμι Άιρονς με σημαντική προσφορά στην τέχνη και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, να επισκέπτονται την Αθήνα και την Ελλάδα. Ιδίως, σε μια κρίσιμη στιγμή όπου έχουμε ανάγκη το φως του πολιτισμού, ως  απάντηση στο σκοτάδι της βαρβαρότητας. Καλωσορίζω τον φιλοξενούμενο μας, με την προτροπή να έρθει ξανά και ξανά στην Ελλάδα για να γνωρίσει ακόμα περισσότερες ομορφιές της πατρίδας μας» δήλωσε η υπουργός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία θα προβληθεί  σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, στις 20:30μ.μ, στο Μέγαρο Μουσικής.