Προχθές, στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή, εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο προγραμματισμένου ραντεβού το οποίο είχε ζητήσει η πρώην υπουργός.

Η κ. Μπακογιάννη ανέλυσε στον κ. Καραμανλή τις θέσεις της σχετικά με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση ασκώντας κριτική για διάφορες επιλογές του Πρωθυπουργού. Ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ την άκουσε με προσοχή αλλά δεν έδειξε να συμφωνεί με τις απόψεις της και αναλύσεις της.

Παράλληλα όπως μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ο κ. Καραμανλής την προέτρεψε να κατεβάσει τους τόνους γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση δημιουργούνται άσκοπες και ενίοτε επικίνδυνες για την περίοδο οξύνσεις.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός εξήγησε στην κ. Μπακογιάννη ότι είναι αλληλέγγυος του κ. Σαμαρά στην προσπάθεια που κάνει για πολιτική σταθερότητα και όπως επεσήμανε ο Πρωθυπουργός έχει κάνει πολλά θετικά και ουσιαστικά βήματα.

Πάντως καλά πληροφορημένες  πηγές μου είπαν ότι ήταν μια πολύ συνηθισμένη συζήτηση, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κ. Καραμανλή!

Με εκτίμηση 
Ο Θείος