Ένταση σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του βουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Όλα άρχισαν όταν στην εκπομπή συζητούσαν το θέμα με τις άδειες οπλοφορίας και ο κ. Κεφαλογιάννης επέμενε να μιλήσει την ώρα που ο παρουσιαστής είχε ζητήσει να δοθεί ο λόγος και στους υπόλοιπους καλεσμένους.

«Η Αστυνομία έχει κανόνες και στη σχολή τους εξηγούν πως και πότε να κυκλοφορούν με το όπλο τους», σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος μόλις άκουσε τον κ. Παπαδάκη να λέει «μάλιστα» μετά την τοποθέτησή του, εξοργίστηκε.

«Ποιο ειναι το μαλιστα; Τρεις φορες με έχετε διακόψει», είπε στον παρουσιαστή για να λάβει την απάντηση από τον Γιώργο Παπαδάκη πως πρέπει να ακουστούν και οι υπόλοιπες απόψεις των καλεσμένων από τα άλλα κόμματα.

«Να μην με είχατε καλέσει», πρόσθεσε ο βουλευτής σε έντονο ύφος, χωρίς να αφήνει τον δημοσιογράφο να συντονίσει τη συζήτηση.

«Πήρατε το λόγο αυθαίρετα», ανταπάντησε με ψυχραιμία ο κ. Παπαδάκης, ο οποίος τελικά άφησε τον κ. Κεφαλογιάννη να συμπληρώσει την τοποθέτησή του, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.