Τη διαμαρτυρία του Γεράσιμου Γιακουμάτου προκάλεσε η προβολή αποσπάσματος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μόλις άκουσε ότι θα προβληθεί απόσπασμα 14 λεπτών από τη συνέντευξη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας να την προβάλλουν μόλις αποχωρήσει.

Τότε ο Γιώργος Αυτιάς του είπε ότι πρόκειται για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον ρώτησε γιατί δεν τον αντέχει.

Ο κ. Γιακουμάτος του απάντησε: «Τον Τσίπρα δεν τον αντέχω ούτε δύο λεπτά» και άρχισε να εξηγεί ότι πρόκειται για θέμα οικονομίας του χρόνου. 

Μόλις λοιπόν έπεσε το τρέιλερ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ακούστηκε να λέει: «Τι σου χρωστάω ρε που με βάζεις τιμωρία 14 λεπτά;».

Τότε, το απόσπασμα της συνέντευξης άρχισε να προβάλλεται χωρίς ήχο και μόλις επανήλθε η εικόνα στο στούντιο, ο δημοσιογράφος αστιεύτηκε, λέγοντας απευθυνόμενος στον βουλευτή ότι «μάτιασε» το βίντεο.

Γ.Κ