Η κεντρική υπερασπιστική γραμμή που ανέπτυξε χθες στο κεντρικό δελτίο του Star ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και του κόστισε τη διαγραφή του και όχι μόνο η επιλογή του να αναλάβει ως επαγγελματίας δικηγόρος, συνήγορος υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη.
 
Και αυτό γιατί ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη Παύλος Σαράκης, μέλος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος στη Β' Αθήνας στις εκλογές του 2012, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως ο πελάτης του διώκεται γιατί είχε αυξημένες πιθανότητες να εκλεγεί Δήμαρχος Αθήνας
 
Όπως υποστήριξε, το πόρισμα αλλά και ολόκληρη η δικογραφία δεν στοιχειοθετούν καμιά κατηγορία εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη, πως η δίωξη του αφορά στο «ρεύμα» που είχε στην κούρσα της Δημαρχίας και ουσιαστικά υπονόησε πως πρόκειται για μια πολιτική δίωξη εκ μέρους της κυβέρνησης (δηλαδή του κόμματος του οποίου είναι μέλος) και πως η Δικαιοσύνη λειτούργησε υποκινούμενη από αυτήν. 
 
Αναπόφευκτα η διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία ήρθε λίγες ώρες μετά με μια λιτή ανακοίνωση «για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά».
 
Υ.Γ. Ψύχραιμα και με ακαριαίο τρόπο αντέδρασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star Μάρα Ζαχαρία όταν ο κ. Σαράκης με τη γνωστή και πολύ της μόδας εσχάτως μέθοδο του συμψηφισμού να αναφερθεί σε «περιπέτειες της οικογένειάς της».