Έκαναν την εμφάνιση τους στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ μετά το τελευταίο συνέδριο, οπότε, εξελέγησαν στην Νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος . Είναι και δύο στο στρατόπεδο Βενιζέλου. Είναι και οι δύο όμορφες,φανατικές στα social media και μόλις ξεκίνησαν και τις εμφανίσεις στην τηλεόραση με καλά σχόλια.

Βασιλική Σουλαδάκη

Κόρη του Γιάννη και της Αλέκας Σουλαδάκη με καταγωγή από το Βραχάσι. Ο πατέρας της από τους στενούς συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου. Η Βασιλική μεγάλωσε ,σπούδασε διεθνολόγος και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Αυτή την εποχή ασχολείται κυρίως με το διδακτορικό της όμως μια εμφάνισή της στον ANT1, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη , ήταν αρκετή για να την βάλει στο χάρτη των νέων ελπιδοφόρων στελεχών του κόμματος.

Η Βασιλική δίνει πολλές «μάχες» στα social media υπερασπιζόμενη το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του. Επίσης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον γραμματέα του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ 

Η Αφροδίτη είναι στον στενό πυρήνα της Χαριλάου Τρικούπη. Ασχολείται με τα social media του ΠΑΣΟΚ έχει δύο πτυχία όμως όλοι τη θυμούνται ως ηθοποιό και εξαιτίας μια hotφωτογράφησης στο παρελθόν.

Η Αφροδίτη πάλεψε πολύ να διώξει από πάνω της την εικόνα της σέξι ηθοποιού. Είναι από τους λίγους που πολύ νωρίς τόλμησαν να τα βάλουν με τη Χρυσή Αυγή. Έχει ακούσει πολλά και έχει πει πολλά. Φαίνεται πως τώρα πατάει πιο γερά στα πόδια της . Είναι στο ΠΑΣΟΚ θέλει να πολιτευτεί και ασχολείται φανατικά με τα θέματα μετανάστευσης. Έχει καθημερινή παρουσία και στο twitter και στο facebook και πολλές φορές με έντονους διαλόγους.

Οι κακές γλώσσες εκεί στη Χαριλάου λένε ότι έχει μεγάλες βλέψεις ίσως περισσότερες από αυτές που μπορεί να αντέξει. Πάντως οι τελευταίες εμφανίσεις στην τηλεόραση έδειξαν ότι «το χει».

TAGS