Σάλος προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε στον «αέρα» το όνομα του προστατευόμενου μάρτυρα που κατέθεσε εναντίον του εθνικιστικού κόμματος.

Σε βίντεο που έπαιξε σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha -στην οποία ήταν καλεσμένος και ο συνήγορος του κ. Κασιδιάρη κ. Παύλος Σαράκης- φαίνεται ότι στη χθεσινοβραδυνή διαδικτυακή εκπομπή που παρουσίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης με την Ελένη Ζαρούλια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε δύο φορές το επώνυμο του προστατευόμενου μάρτυρα. 

Μάλιστα ο κ. Κασιδιάρης συνέχισε να φωτογραφίζει τον εν λόγω μάρτυρα λέγοντας πως πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε βγει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha προ ημερών και είχε αναφερθεί στον τρόπο λειτουργίας της Χρυσής Αυγής, ενώ είχε διωχθεί από το κόμμα γιατί πήγαινε συνεχώς και ζητούσε χρήματα από τα υπόλοιπα μέλη.

Βλέποντας το επίμαχο απόσπασμα, ο κ. Σαράκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν είναι νόμιμο αυτό που έκανε ο κ. Κασιδιάρης να πει δύο κιόλας φορές το επίθετο του μάρτυρα και για ποιο λόγο το έκανε αυτό.

Ο κ. Σαράκης απάντησε ότι «το όνομα του μάρτυρα το είχε γράψει ο κ. Βουρλιώτης σε χειρόγραφο σημείωμα το οποίο συμπεριλαμβανόταν στη δικογραφία». 

«Δεν υπάρχει απόρρητο, γιατί υπάρχει χειρόγραφο σημείωμα με το ονοματεπώνυμο του μάρτυρα εντός της δικογραφίας, επέμεινε ο κ. Σαράκης. Μάλιστα όπως είπε «ο Κασιδιάρης έκανε χρήση ενός ονόματος το οποίο υπάρχει σε έγγραφο που το υπογράφει ο κ. Βουρλιώτης».

Κοινώς, ο προστατευόμενος μάρτυρας παύει να προστατεύεται όταν το όνομα του συμπεριληφθεί στη δικογραφία... 

ΑΓΓ.ΚΙΛ.