Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσαν μέσω της διαδικτυακής τους εκπομπής οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως η Χρυσή Αυγή αμφισβητεί όλες αυτές τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση και οι οποίες δείχνουν μία σαφή κάμψη στα ποσοστά της. 

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι υπερδιπλάσια από αυτά που δείχνουν στις δημοσκοπήσεις και σαν δικαιολογία δήλωσαν πως οι πολίτες στα γκάλοπ δεν λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή με το φόβο ότι θα φτάσει και στο δικό τους σπίτι η Αντιτρομοκρατική. 

Παράλληλα, ο κ. Κασιδιάρης προανήγγειλε πως το Σάββατο θα βγουν στη δημοσιότητα μηνύματα των τριών στελεχών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται προφυλακιστέοι στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού. 

Για άλλη μία φορά ο κ. Κασιδιάρης κατηγόρησε όλα τα μέσα πως τους έχουν αποκόψει, λέγοντας πως εάν τους άφηναν να μιλήσουν τότε θα ήταν μακράν το πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις. 

Tέλος, σε ερώτηση για το πού βρήκε τα 50.000 ευρώ που έδωσε ο κ. Κασιδιάρης για εγγύηση, δήλωσε πως προέρχονται από το εφάπαξ του πατέρα του.