current views are: 1

13 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση09:02

Ελεύθερος αφέθηκε ο Γιώργος Παπαχρήστος

Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα, Γιώργος Παπαχρήστος, που είχε συλληφθεί το πρωί στα Γιάννενα.

Δημοσίευση 09:02’
αρθρο-newpost

Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα, Γιώργος Παπαχρήστος, που είχε συλληφθεί το πρωί στα Γιάννενα.

Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα, Γιώργος Παπαχρήστος, που είχε συλληφθεί το πρωί στα Γιάννενα, μετά απο μήνυση του Πάνου Κομμένου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπέβαλε μήνυση στον δημοσιογράφο για συκοφάντηση έπειτα από κείμενο που υπογράφει ο κ. Παπαχρήστος στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

«Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων» δήλωσε, αποχωρώντας από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων ο κ. Παπαχρήστος. Για την υπόθεση θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Σε σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γίνεται λόγος περί «ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει (σσ. ο δημοσιογράφος) στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου».

«Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση» καταλήγει η ανακοίνωση.


σχετικα αρθρα