current views are: 2

14 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση09:32

Ξεπούλησε η διάλεξη του Παπανδρέου στις ΗΠΑ! (φωτό)

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συνεχίζει να βρίσκεται στις ΗΠΑ και να δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια και ιδρύματα.

Δημοσίευση 09:32’
αρθρο-newpost

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συνεχίζει να βρίσκεται στις ΗΠΑ και να δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια και ιδρύματα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συνεχίζει να βρίσκεται στις ΗΠΑ και να δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια και ιδρύματα. Μάλιστα, για να παρακολουθήσει κάποιος από κοντά τις… πολύτιμες διαλέξεις του καλείται να πληρώσει από 300 έως 500 δολάρια!

Όπως φαίνεται, στις ΗΠΑ ακόμα «λεφτά υπάρχουν», αφού η σημερινή του διάλεξη στο πανεπιστήμιο Widener της Φιλαδέλφεια με κόστος 500 δολαρίων έχει ξεπουλήσει! 

Στις 9 Οκτωβρίου, ο κ. Παπανδρέου μίλησε στο Heinz Hall στο πλαίσιο του Pittsburgh Speakers Series του Robert Morris University, ενώ σήμερα θα συμμετάσχει στο «Speakers Series» του Widener University. Ακολουθούν ανάλογες εκδηλώσεις των Stevenson University και Lesley University, σε Βαλτιμόρη και Βοστόνη αντίστοιχα, στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Στο εξωτερικό πάντως οι γνώσεις και η τεχνογνωσία του Γιώργου Παπανδρέου όχι μόνο εκτιμώνται, αλλά και αποτιμώνται…

Ν. Μ. 


σχετικα αρθρα