Μήνυμα προς τους απολυμένους της πρώην ΕΡΤ που παραμένουν στα studio της Αγίας Παρασκευής να απελευθερώσουν τις εγκαταστάσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης έστειλε χθες από τη Βουλή ο Παντελής Καψής.

Η κυβέρνηση επιδιώκει μία ειρηνική απεμπλοκή έστω και την τελευταία ώρα. Ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον εξαντλείται ο χρόνος και ήδη το Μαξίμου εξετάζει τις επιλογές του καθώς πέραν των άλλων θέλει να είναι έτοιμο και για την ελληνική Προεδρία στην Ε.Ε. από 1ης Ιανουαρίου.

Προφανώς η επιλογή δεν είναι άλλη από την εκκένωση της Αγίας Παρασκευής, μετά από εισαγγελική εντολή και, προφανώς, με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων. Τυπικά υπεύθυνος να τη ζητήσει είναι ο διαχειριστής εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου Γκίκας Μάναλης, ωστόσο είναι προφανές ότι η τελική απόφαση θα είναι πολιτική και θα ληφθεί στο ανώτατο επίπεδο.

Καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι ο χρόνος εξαντλείται την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου καθώς από εκεί και πέρα θεωρείται ότι δεν θα επαρκεί ο χρόνος προκειμένου η Δημόσια Τηλεόραση να είναι έτοιμη για την Προεδρία...  

T.T

TAGS