Με δεδομένο πάντα, πως η πρώτη μέρα σε κάθε εκπομπή δεν είναι ενδεικτική της μετέπειτα πορείας της στο κοινό, παρόλα αυτά, συνολικά στην αναμέτρηση των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών Μέγκα και ΑΝΤ1, έξι μονάδες διαφορά σημειώθηκε υπέρ του ζεύγους Φαίης Σκορδά και συζύγου.

Επιτυχία τους ή για άλλη μια φορά θρίαμβος του Γιώργου Παπαδάκη, που προηγείται της εκπομπής «Πρωινό» και που με την αντίστοιχη εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα είχε εχθές στο τελείωμα της εκπομπής 14% διαφορά;

Έκλεισε την εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης με 35 τοις εκατό και η αντίστοιχη εκπομπή του Μέγκα, με 21 τοις εκατό. Ο Πέτρος Κωστόπουλος κατόρθωσε να ανεβάσει το σύνολο της τηλεθέασης τελικά στο 28,1% από το 21% που παρέλαβε, ενώ το κανάλι ικανοποιημένο από τα ποιοτικά στοιχεία, στάθηκε στην επέλαση της Ρούλας Κορομηλά, η οποία στο κοινό 15 – 24 άνδρες και γυναίκες, έφτασε και το 62%!

Χαμένοι της ημέρας; Τα ενημερωτικά του Σταρ και του Σκαϊ, που καταβαραθρώθηκαν σε χαμηλές μονοψήφιες τηλεθεάσεις. Από όλους, μα όλους απόλυτα κερδισμένος; Για άλλη μια φορά, ο βετεράνος μετρ των πρωινών μας, Γιώργος Παπαδάκης.

Α.Τ.