Την αντίδραση, του αντιπροέδρου της Βουλής, Ιωάννη Δραγασάκη, προκάλεσε το προκλητικό ύφος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του σχετικά με τις εξελίξεις για το κόμμα του. 

Ο κ. Δραγασάκης παρενέβη και προειδοποίησε τον βουλευτή, ο οποίος σχολιάζοντας την απόφαση του κ. Δένδια να μην απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής είπε: «Τι είναι; Δικτάτωρ;»

«Η ολομέλεια αυτή θα αποφασίσει για τους όρους, για το εάν, πότε και με ποιους όρους θα είναι η παρουσία σας εδώ, η κοινοβουλευτική. Επομένως, παρακαλώ δείξτε και εσείς αν θέλετε ή όχι να τηρείται ο κανονισμός. Υπάρχει ολομέλεια εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης και πρόσθεσε: 

«Διαπιστώνω μια παρουσία σας, εδώ σήμερα, εριστική. Ζητάτε ειδικά προνόμια από τους συναδέλφους που περιμένουν τη σειρά τους για να μιλήσουν. Να σας επισημαίνω λοιπόν ότι είναι σε εκκρεμότητα οι ρυθμίσεις με τις οποίες θα λειτουργήσει το Σώμα, που αισθάνεται προσβεβλημένο από τη συμπεριφοράς σας, όσο και ο ελληνικός λαός επίσης. Αποφασίστε και εσείς λοιπόν, πώς θα συμπεριφερθείτε από δω και πέρα».

Σημειώνεται πως ο Μιχάλης Αρβανίτης είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση, με την οποία ζητούσε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, να απαντήσει αν είναι σύννομες οι δηλώσεις που είχε κάνει ότι τα στελέχη της ΧΑ, για τα οποία διατάχθηκε προσωρινή κράτηση, θα έχουν μια δίκαιη δίκη.