current views are: 1

23 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση03:56

Στον «πάγο» έβαλε ο Κουβέλης όσους του μιλάνε για το ΠΑΣΟΚ

Η αναστάτωση στη ΔΗΜΑΡ μετά το κείμενο των «58» για την κεντροαριστερά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Δημοσίευση 03:56’
αρθρο-newpost

Η αναστάτωση στη ΔΗΜΑΡ μετά το κείμενο των «58» για την κεντροαριστερά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η αναστάτωση στη ΔΗΜΑΡ μετά το κείμενο των «58» για την κεντροαριστερά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ο Φώτης Κουβέλης, ενοχλήθηκε από τις συμπεριφορές αρκετών στελεχών που του έλεγαν ότι πρέπει να πει το «ναι», στην κίνηση για τη συγκρότηση του τρίτου πόλου.

Ο κ. Κουβέλης δεν είδε με καλό μάτι, τις δημόσιες παρεμβάσεις του γραμματέα του κόμματος , Σπύρου Λυκούδη ο οποίος, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του κειμένου δήλωσε θετικός. Περισσότερο όμως ενόχλησε η συνέντευξη του κυρίου Λυκούδη στο Έθνος που ήρθε μετά την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να πει «όχι» στους 58 και το ΠΑΣΟΚ.

Στον ίδιο κύκλο στελεχών, εντάσσονται και ο Γρηγόρης Ψαριανός (ο οποίος επίσης είναι θετικός στη συμπόρευση για την κεντροαριστερά) αλλά και ο στενός συνεργάτης του κυρίου Κουβέλη, και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος, o οποίος επίσης ήταν θετικός για τους 58.

Όλα αυτά τα στελέχη έχουν πέσει στη δυσμένεια του κυρίου Κουβέλη και οι μέρες στην Αγίου Κωνσταντίνου, μόνο ηλιόλουστες δεν είναι καθώς όλα αυτά έρχονται να προστεθούν , στα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά που καταγράφει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Οι πληροφορίες λένε ότι ένας από τους πρώτους που πλησίασε ,αντιπροσωπεία των 58 για υπογραφή στο κείμενο ήταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.

Ο κος Οικονόμου δήλωσε θετικός στο εγχείρημα όμως είπε ότι υπογραφή στο κείμενο δε θα βάλει.

Α.Π  


σχετικα αρθρα