Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καρντάσιανς» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

«Η συνωμοσιολογία είναι το αγαπημένο μου ορεκτικό. Όποιος στοιχειωδώς ήξερε πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα από πριν ήξερε ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τη γλιτώσουμε. Η μόνη συζήτηση μεταξύ πολιτικών ήταν όχι αν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αλλά αν αυτό θα γίνει το 12 ή το 15 ή το 20. Η ελπίδα κάποιων ήταν να χρεοκοπήσει στα χέρια του επόμενου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, γιατί τα νούμερα δεν έβγαιναν» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ταυτόχρονα, απαντώντας στο εάν έχει δεχθεί ποτέ απειλές, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Δεν με έχουν απειλήσει ποτέ, γιατί είμαι τρελός με δίπλωμα».

Σχολιάζοντας, τέλος, τον τηλεοπτικό καυγά που έχει πρόσφατα με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο υπουργός Υγείας είπε:

«Πρώτα από όλα εγώ δεν κρατάω κακίες. Θεωρώ πως στη συγκεκριμένη εκπομπή ο κ. Χαϊκάλης έκανε λάθος και μάλλον του έκανε και ζημιά. Γενικά είναι ένα συμπαθές πρόσωπο, αλλά παρά το γεγονός πως είναι πολύ συμπαθής πήγε και έμπλεξε με αυτό το κόμμα. Τι να κάνουμε…».