Με... κυβερνητικό αεροσκάφος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εθνικής επετείου και να παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει στη συμπρωτεύουσα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η πτήση έχει προγραμματιστεί να γίνει για σήμερα το απόγευμα. Τελικά λεφτά... υπάρχουν.

Ίσως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενόψει της εθνικής επετείου, θέλει να καταρρίψει τους τουρκικούς ισχυρισμούς ότι η Πολεμική Αεροπορία δεν έχει καύσιμα ούτε για να τους αναχαιτίζουμε. Και για αυτό το λόγο δεν χρησιμοποιεί ο εκπρόσωπος της ανώτατης πολιτειακής εξουσίας το αεροπλάνο της γραμμής.

Πιθανότατα το κυβερνητικό αεροσκάφος να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να χρησιμοποιηθεί και στην επιστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Μήπως θα ήταν μία ευκαιρία ο κ. Κάρολος Παπούλιας να μεταφερθεί οδικώς τώρα που καταργήθηκαν και τα διόδια για τους βουλευτές ή τη συγκεκριμένη ατέλεια δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την Προεδρεία της Δημοκρατίας;

Γ.Κοκ.