Ο νομικός Άγης Τάτσης που χθες βράδυ κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Πάγκαλου για όσα, δημοσίως, είπε περί παρακολουθήσεων των αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα από την ΕΥΠ δεν είναι ένας τυχαίος δικηγόρος.

Για την ακρίβεια, η κίνηση που, όπως αναγνωρίζει ο κ. Τάτσης, έχει ως στόχο τη... φυλάκιση Παγκάλου, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι αποτελεί κτύπημα εκ των έσω προς τον πρώην κορυφαίο του ΠΑΣΟΚ.

Άλλωστε, ο κ. Τάτσης έχει μακρά πορεία στο άλλοτε κραταιό Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα καθώς διετέλεσε κορυφαίο στέλεχος της πράσινης Νεολαίας, στην οποία κατείχε και τη θέση του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων. Στην πορεία, ήταν και ο πρώτος Πρόεδρος του, διακομματικού, Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Παρά το γεγονός ότι οι προσωπικές επιλογές του κ. Τάτση δεν ήταν... ΠΑΣΟΚ (σ.σ. η σύζυγός του ήταν υποψήφια βουλευτής της Β' Αθήνας με τη Ν.Δ στις τελευταίες εκλογές), ο ίδιος ακόμη και σήμερα παραμένει νομικός σύμβουλος του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου...

Τ.Τ