Μπορεί το βράδυ της Τρίτης, ο Ηλίας Κασιδιάρης να εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως είπε «ψήφισε και με τα δυο χέρια» την τροπολογία για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, ωστόσο μίλησε με θετικά σχόλια για τους βουλευτές, Μανώλη Γλέζο και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα «το καλύτερο δεκανίκι της μνημονιακής εξουσίας» και πρόσθεσε:

«Να μη μιλάει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ για εγκληματικές οργανώσεις, να δει τους δυο δικούς του βουλευτές που διώκονται για οικονομικά εγκλήματα, να πει δυο λόγια για τους νεκρούς της Marfin, για αυτούς που διέπραξαν το έγκλημα και αυτή τη στιγμή δεν είναι προφυλακισμένοι. Είναι γνωστοί αλλά είναι ελεύθεροι».

Ωστόσο, διαχώρισε τους δύο βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μανώλη Γλέζο και Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας: «Βρέθηκαν δύο έντιμοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό οφείλω να το πω, οι οποίοι δεν ανέχτηκαν την κατάλυση του Συντάγματος και αντέδρασαν».